Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Ozonizátor
Ozonizátor

Ozonizátor

Raktáron

19 990 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO0797 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. April 01.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

 

Hatástalanítja a szagokért felelős mikroorganizmusokat és szennyeződéseket, valamint segít megelőzni a penészt, de még a dohányfüstöt is megszünteti.

 

Használható beltéri növénytermesztésben és hidroponikában éppúgy, mint a lakásban. Elpusztítja a poratkákat, és elűzi a kisebb rovarokat. Igen erős fertőtlenítő hatása van.

 

Tiszta levegőt varázsol a max. 20m2 alapterületű helyiségbe, mindezt úgy, hogy mindössze 7 W-os fogyasztása mellett, 200 mg/h ózont termel, fél órás időközönként automatikusan ki-be kapcsol..

 

Használata:

  1. Szereld fel a készüléket a falra kétoldalas szalaggal vagy a hátsó rögzítőnyílások használatával, az ajánlott 1,2-2 méter magasságban, és dugd be a konnektorba (Megjegyzés: A készüléket csak a falhoz csatlakoztatva lehet használni).
     
  2. A készülék készenléti állapotba kerül, visszajelző lámpái villognak
     
  3.  Nyisd fel a műanyag fedelet, és nyomd meg az "OPERATING TIME" gombot. A műveletek 6 órás automatikus időintervallumot tartalmaznak, ózont gyári beállításokkal egyszerre 20 percig termel.
     
  4.  Nyomd meg a billentyű működési tartományát, és állítsd be az időintervallumokat az 1 óra, 2 óra, 6 óra, 8 óra vagy 12 óra megnyomásával. A választott tartományt fény jelzi. Válaszd ki az üzemidőt az "ÜZEMELTETÉSI IDŐ" 10 perc, 20 perc vagy 30 perc megnyomásával. Miután a beállítás befejeződött, csukd be a műanyag fedelet.
     
  5. A készülék leállításához nyomd meg az "OFF" gombot, vagy húzd ki a készüléket a hálózati csatlakozóból. Ha hosszabb ideig nem használod, húzd ki a hálózati csatlakozót.
 
Méretei: 22x10,5x5 cm

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.