Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE WaterPack-ACS
GHE WaterPack-ACS

GHE WaterPack-ACS

Nincs Raktáron

127 520 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO0899 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

Az ACS vezérlő a rendszer központi tartálya, mely ellátja a hozzá csatolt egységeket, így egyszerre lehetséges az amúgy független WaterFarmok ellátása.
Az Új ACS vezérlőrendszer jellemzői:

  • Fél óra alatt átkeringeti a rendszert, így lehetővé teszi, hogy gyorsan homogenizáljuk az oldatot.
  • Segít stabilizálni a pH-t és a sótartalmat az összes edényben egyszerre, és garantálja az állandó és optimális környezetet a gyökerek számára.
  • Nagyon praktikus: egy kis kompresszor is elég a rendszeren belül a tápoldat keringetéséhez
  • A WATERPACK ACS valamennyi rendszerrel kompatibilis, a GHE, más gyártók vagy akár a házilag épített termesztőberendezésekkel, nem számít hány cserépben van.

Az ACS CONTROLLER 2 részből áll: az alsó tartály «A» (forgalmi és ellenőrzési kör), valamint a magasabb tartály "B" (ellátási terület). Az aktív forgalomban lévő tartályban «A » lehetővé teszi a közvetlen EC és pH szabályozást. A lamellás tető azonnali hozzáférést biztosít "B".

Megjegyzés: A WATERPACK "ACS" nagy teljesítményű, újrahasznosított műanyagból gyártják. UV és fénygátló összetételük megvédi a gyökerek a fénytől és megakadályozza az algák felszaporodását.

Minden WATERPACK-ACS-hez tartozik egy ingyenes 1L Flora sorozat, összeszerelési utmutató, és "Az alapok", egy rövid, de részletes

 

4 db Waterfarm összekötve egy ACS Kontroller locsoló és keringető rendszerrel. Könnyen összeállítható és használatra kész.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.