Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Digitális nedvesség-mérő és szabályozó
Digitális nedvesség-mérő és szabályozó

Digitális nedvesség-mérő és szabályozó

Raktáron

14 990 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO0790 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

 

Mind párásításra, mind párátlanításra kiválóan használható szabályozó. Egyszerűen csak konnektorba kell dugni, rácsatlakoztatni a célnak megfelelő berendezést és már indulhat is a szabályozás. Ha beállítottad, további teendőd nincs is vele. Egyszerűen és könnyen használhatod.

 

Digitális kijelzőjén mind a beállított értéket, mind az aktuális értéket leolvashatod. Sűrűn, 10 másodpercenként mér, 5%-os pontossággal jelzi a páratartalmat, ezáltal nem hagyja a párát elszabadulni, de elegendően nedves levegőt is biztosít, amennyiben ez a cél. Így megfelelő kontrollt biztosít a páratartalom felett, és segítségével a nedvességtartalmat pontosan beállíthatod. Piros vagy zöld fény ad visszajelzést az értékekről.

 

A beállítása egyszerű: bekapcsolás után, ha csepp ikont látsz, párásító üzemmódban van, és a bedugott készülék segítségével emeli a relatív páratartalmat a beállított értékig. Ha láng ikont lász, párátlanító üzemmódban van..

 

Maximum 3650 W-os készüléket használhatsz róla, de egy T-elosztóval több készüléket is rácsatlakoztathatsz, a megadott határon belül.

 

Technikai paraméterek:

  • Működési feszültség: 230V 50Hz
  • Páratartalom szabályozás: 30%-90%
  • Hőmérséklet kijelzés: 0°C ~ 40°C
  • Mérés pontossága: 5%
  • Mérések időszaka: 10s
  • Működés: 5°C ~ 40°C
  • Tárolható: -10°C ~ 50°C

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.