Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Mitch Earleywine: Marihuána - a tudomány álláspontja (könyv)

Mitch Earleywine: Marihuána - a tudomány álláspontja (könyv)

Nincs Raktáron

2 800 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED0865 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

Mitch Earleywine: Marihuána - A tudomány álláspontja (Edge2000 Kiadó, Budapest, 2004.)

Eredeti cím: Undrestanding Marijuana - A New Look at the Scientific Evidence

(406 oldal, puha kötés)

"A marihuána a legnépszerűbb tiltott drog a világon. Több millió rendszeres használója van. és mégis a marihuána a leggyakrabban félreértelmezett szer a védelmezők és a bírálók szemszögéből egyaránt. A kötet tárgyilagos képet fest egy immár 8000 éve használatos szer biológiai, farmakológiai, lélektani és társadalmi hatásáról. 

Mitch Earlywine a marihuánával kapcsolatban sokszor, sokféleképpen megválaszolt kérdésekre keres tárgyilagos, a tudomány mai álláspontját tükröző válaszokat. Milyen testi-lelki elváltozásokat okozhat a hosszan tartó használat? Hogyan hat a marihuána az életvitelre, az emlékezetre? Vajon hajlamosabbak-e a marihuána használok a nem-használóknál, hogy visszaéljenek olyan szerekkel, mint a heroin vagy a kokain? Jól átgondoltak-e a jelenlegi törvényi szabályozások, ha belegondolunk, hogy hasonló számú marihuána fogyasztó van azokban az országokban, ahol a fogyasztást dekriminalizálták, illetve az USA-ban vagy éppen Magyarországon?"

A könyv tartalma a termékképek között olvasható.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.