Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron Terra Grow tápoldat
Plagron Terra Grow tápoldat

Plagron Terra Grow tápoldat

Válassz kiszerelést
0,1 liter1 390 Ft
1 liter4 590 Ft
5 liter16 250 Ft
10 liter26 990 Ft
20 liter48 500 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

1 390 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO0867 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 20.
*Utánvétes megrendelés esetén
Videó: How to use Plagron Terra Grow and Terra Bloom Gyártó honlapja

Termékleírás

A Plagron Terra Grow tápoldat egy erősen koncentrált növényi tápanyag, amelyet a növény növekedési fázisában használnak. Ez a folyékony műtrágya optimális táplálékot biztosít a növekedési szakaszban. Szilárd alapot biztosít ahhoz, hogy a növény a következő fázisban gazdagon virágozhasson. Minden talajkeverékhez alkalmas, és minden folyékony műtrágyával és adalékanyaggal együtt használható.

Előnyei

  • azonnal felszívódik
  • garantált optimális virágzás és terméskötés
  • minden öntözőrendszerhez alkalmas
  • tápanyagban gazdag

Használat
Használat előtt jól rázza fel a tápoldatot. Adjon max 5 ml Terra Grow-t 1 liter vízhez (1:200). Használja ezt az oldatot minden alkalommal, amikor a növényeket a virágzási szakaszban öntözi.

 

Gyakran ismételt kérdések a Plagron Terra Grow-val kapcsolatban

Igen, szabályozni kell a pH és EC-értékeket, ha kizárólag Terra Grow-t használ az öntözés során. A Terra Grow eleve beállítja ezeket az értékeket a tápoldatban. A csapvíz pH és EC-értéke azonban nem mindenhol azonos. 5,5 és 6,5 közötti pH-értéket javasolunk. Ez beállítható például Plagron Calcium Kick segítségével. A helyes EC-érték minden növényfajnál és növekedési vagy virágzási fázisánál eltérő.
Igen, lehet használni, a Terra Grow ásványi műtrágya. Ez azt jelenti, hogy tápanyagait közvetlenül a növény veszi fel. Így gyorsan megoldhatja a tápanyaghiányt a növekedési fázisban, ha növényeknek Terra Grow-t ad lombtrágyaként. Ebben az esetben minden liter vízhez legfeljebb 2 ml Terra Grow-t használjon.
A Terra Grow vízzel való összekeverése után négy napig tárolható. Figyelje a pH-értéket, mert valószínűleg lassan emelkedni fog. Ügyeljen arra, hogy ne keverjen szerves anyagot az oldatba, mert már 48 óra elteltével megromolhat. Győződjön meg arról is, hogy az oldat folyamatosan mozog (keringtető szivattyú), és hogy a tartály tiszta, mielőtt összekeverné az oldatot.

 

0,1 liter1 390 Ft
1 liter4 590 Ft
5 liter16 250 Ft
10 liter26 990 Ft
20 liter48 500 Ft

 

Kapcsolódó termékek

  • Plagron Lightmix föld
  • Plagron Top Grow Box Terra
  • Vélemények

    Nincs vélemény a termékről.

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.