Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Poppers Super Rush Black Label Aroma 9 ml
Poppers Super Rush Black Label Aroma 9 ml

Poppers Super Rush Black Label Aroma 9 ml

Raktáron

3 000 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED1595 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

A Super Rush Black Label egyik legsikeresebb fejlesztése a méltán elismert Rush Liquid gyártónak. A teljesen új formula, a fekete hüvely, nem hiányozhat az amúgy is széles repertoárból. Egy kellemes illatot, egy extra erős hatást érezhetünk. Az új formula speciálisan ajánlott hosszú játékokhoz, új speciális kalandokhoz. Minden palack felbontása után, észrevehetjük, hogy van egy  kis golyó, ami megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön a termékbe. Tehát a Rush Black Label Popper sokkal hosszabb ideig friss, tiszta és erős.

Hatóanyag
Amyl nitrite

A Rush aromát csak nyílt helyiségben használd. Közvetlenül ne lélegezd be, ne inhaláld az orrodon keresztül mivel az ily módon történő rendszeres használata légúti károsodást okozhat. A Rush aroma fokozottan tűzveszélyes, használata közben ne dohányozz, és ne használj a közelében nyílt lángot. Ha azt szeretnéd, hogy gyorsabban párologjon, akkor öntheted a párologtatóba is, de véletlenül se gyújts alá! Ne használd ha keringési problémád van, illetve, ha valamilyen gyógyszert szedsz. Ha a bőrödre került, szemedbe fröccsent, vagy lenyeltél belőle, azonnal öblítsd le/ki bő vízzel és fordulj orvoshoz!

Használd élvezettel, engedd szabadjára a fantáziád és a vágyaid, de ne vidd túlzásba.Óvakodjon a kétes eredetű hamis aromáktól.
A nálunk kínált aromák maximális biztonsággal használhatóak, ellenőrzött hivatalos importőr terméke.

Nem emberi fogyasztásra! Kizárólag aromaterápiás célra! Gyermekektől elzárva tartandó!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.