Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Növénynevelő lámpa szett 600W HPS izzó

Növénynevelő lámpa szett 600W HPS izzó

Raktáron

38 793 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GYSZ0007 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

Komplett, szakértők által összeállított lámpaszett, amely minden kezdő és profi beltéri növénytermesztő számára kész segítséget nyújt a growbox világításának megoldásához. A szettben szereplő termékek ára egyesével vásárolva összesen 45.639 Ft értékű.

Főbb jellemzők:

  • komplett lámpaszett
  • a szettet tartalmazó világítás egyszerű karbantartású, felszerelés után azonnal használatba vehető
  • szakértők által, a legnagyobb gondossággal összeállítva
  • szettben megvásárolva kedvezményesebb áron állítható össze, mint tételesen

A szett tartalma:

A kertészeti világítás elengedhetetlen kiegészítője a fényvisszaverő reflektor, mely kiválóan irányítja a fényt, ami így csak a hasznos területre koncentrálódik, ezáltal megsokszorozva a fényforrás hatékonyságát. Reflektor nélkül az izzóból sugárzott fény több, mint fele elvész, hiszen a mennyezetről, falakról többszörösen visszaverődött fény sokkal kevésbé hatékony, mint a direkt sugárzás. A reflektor felületének fényvisszaverő képességének köszönhetően kevés hasznos fény vész kárba. Leggyakrabban ezüstös, vagy fehér borításúak, mert az ezüst és fehér felületek minden másnál hatékonyabban verik vissza a fényt. Sokféle, különböző alakú, és eltérő felületű reflektor létezik.
Költséghatékony megoldás a növények világításához. A reflektor egy hajlított fémlemez, melynek felülete polírozott és dombornyomású, ezért a fényt 1,2 m²-es területen képes szétteríteni. Egyenletesen mintás felülete megakadályozza a túl hideg és túl meleg foltok kialakulását. Előre szerelve szabványos E40-es foglalattal, stabilizáló függesztő tartóval. Kialakítása miatt használata elsősorban HID izzókhoz javasolt, de kisebb 125-200 Wattos CFL izzók is használhatók vele.
A trafók segítségével lehet működtetni a nagy intenzitású kisüléssel (high intensity discharge -HID) működő égőket és lámpákat. Válaszható teljesítmény-leadással rendelkeznek, hogy optimalizálni lehessen a szükséges fényerőt és fogyasztást. Fontos, hogy az égő és a transzformátor is dimmelhető legyen a precíz és biztonságos használat érdekében. A trafók általában használhatóak HPS és MH égőkkel egyaránt.
Alacsony fogyasztású trafó robbanásbiztos kondenzátorral ellátva. Könnyű beüzemelés és biztonságos üzemeltetés, valamint csendes működés jellemzi. HPS (nagynyomású nátriumgőz) és MH (fémhalogén) izzók működtetéséhez egyaránt alkalmas.
Alapvetően a generatív szakaszra ajánlják sárgás-vöröses színtartományuk miatt, ami szinte minden növénynél elősegíti a virág- és termésképződést. A megnövekedett vörös spektrumú fény a termést és a virágok mennyiségét jelentősen növeli. Ugyanakkor nagyon sok kertészeti célra árusított HPS izzó már megemelt kék spektrummal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a növények teljes életszakaszában használhatóak legyenek. Ez az izzótípus bír a legnagyobb hatékonysággal, ebben rejlik népszerűsége is. Sajnos nem megfelelő olyan helyekre, ahol a természetes színű megjelenés számít.
Sylvania Grolux HPS egy nagynyomású nátriumgőz lámpa. Színhőmérséklete 2050 K, ami azt jelenti, hogy nagyrészt a vörös színspektrumban sugároz. Ez leginkább a növények virágzási szakaszában való használatra teszi alkalmassá. A Grolux izzó kombinálja a nagyon magas élettartamot a nagy teljesítménnyel. Kiemelkedően magas lumen / Watt értékekkel rendelkezik, ugyanakkor fényáram megtartó képessége is igen magas. Így élettartama végén is kifejezetten magas lumen értékeket produkál, ellentétben más izzókkal, melyek öregedésükkel jócskán veszítenek hatékonyságukból. 
A lámpaszett és trafók összeszereléséhez szükséges kiegészítő.
Az Easy Roll-lal könnyen beállítható a világítótest és reflektorok magassága. Rugós szerkezetű, akasztók nélküli használatra tervezték, akár fél kézzel is szabályozható a lámpa magassága. Egy darab Easy Roll teherbírása maximum 5 kg, hossza 1 m.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.