Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Digitális hőmérséklet-szabályozó
Digitális hőmérséklet-szabályozó

Digitális hőmérséklet-szabályozó

Raktáron

12 590 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO0789 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

 

A hűtés vagy fűtés szükség szerinti vezérlésére szolgál, használatával a hőmérsékletet pontosan beállíthatod. Akár nagyobb termesztő helyiségekben is alkalmazhatod, de növénysátrakban is tökéletesen megállja a helyét.

 

Dugd egyszerűen egy konnektorba, majd ebbe a ventilátorodat vagy a fűtőberendezésed, és már indulhat is a szabályzás. A felügyeletről pedig a termosztát gondoskodik, neked csak be kell állítanod.

 

A kétféle mód közül a készülék beállításai között tudsz választani. Ha a kijelzőn a láng ikon jelenik meg, akkor fűtés üzemmódban van, ha a hópehely, akkor a hűtés kap teret.

 

Digitális kijelzőjén az aktuális és a beállított hőmérsékletet is leolvashatod. Sűrűn, 10 másodpercenként mér, ezért nem hagyja túlmelegedni vagy lehűlni a helyiséget, és azonnal bekapcsolja a rácsatlakoztatott egységet, amint a kívánt érték alá/fölé szökne a hőmérséklet.

 

Maximum 3600 W-os készüléket tud szabályozni, így akár egy kisebb vagy hordozható klímaberendezést is tudsz vezérelni róla.

 

Technikai adatok:

Működés: 0°C ~ 40°C
Tárolható: -10°C ~50°C
Mérés működési hőmérséklete: 5°C ~ 30°C
Mérés pontossága : 1°C
Mérések időszaka: 10s

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.