Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO

 

Gomoa Head és Grow shop
 

Mi a Gomoánál nem csupán termékeket nyújtunk a vásárlóinkat, de erre a perifériára szorult területre igyekszünk minél inkább ráirányítani a figyelmet. Széleskörű termékeink mellett igyekszünk figyelni arra is, hogy amolyan tudásbázis jelleggel minél alaposabb tájékoztatást és szakértelmet is tudjunk nyújtani vásárlóinknak.

Úttörőnek tekintjük magunkat – hiszen az országban először mi kezdtük el értékesíteni a sokak által szeretett és becsült kavát és kratomot. Lelkesedésünk a téma iránt azóta is töretlen – igyekszünk a mai napig élen járni a legminőségibb és újdonságnak számító termékek esetén is. Emellett törekszünk arra is, hogy olyan termékeket áruljunk (akár herbáriumok terén), amelyek más kiskereskedelmi egységekben nem találhatóak meg.

A sok éves tapasztalatunk, szorgalmunk, tudásunk és kimeríthetetlen lelkesedésünk az, ami igazán megkülönböztet minket más, hasonló területen fellelhető termékeket értékesítő kereskedésektől. Termékeinket a legmegbízhatóbb forrásokból szerezzük be, többek között ilyen módon törekszünk arra, hogy rászolgáljunk a Közép-Európa legnagyobb growshopja és nagykereskedési cége titulusra. Gyors és rugalmas, mindig megoldásra törekvő szállítást garantálunk.

Összességében mi a Gomoát nem csupán üzletnek, hanem annál inkább küldetésnek érezzük.

Egy különleges szubkultúrához tartozó réteget szolgálunk ki a nálunk fellelhető több, mint 1.500 termékünkkel. A témához nem csupán szorosan kapcsolódunk, de a szakértőjének is tartjuk magunkat mind grow, mind head és mind herba termékeket tekintve. Igyekszünk minél szélesebb körű tudásbázist felépíteni a termékeinkkel és a növények termesztésével, valamint gondozásával kapcsolatban. Termékeinket folyamatosan bővítjük a vásárlói igények figyelembevételével, igyekszünk olyan herbáriumokat árulni, amelyek esetleg más kereskedelmi egységekben nem fellelhetők, valamint grow termékeink között a legújabb technológiákat keressük és nyújtjuk a vásárlóinknak.

Széles termékskálánkat számos különböző területről szerezzük be – Nyugat-Európából (Spanyolország, Németország, Ausztria, Egyesült Királyság, stb.), és távolabbi területekről (Kína, India, Indonéz, szigetvilág, stb.) egyaránt. Összesen több, mint 15 ország szerepel a beszállítóink között, a legbüszkébbek pedig a saját kava és kratom termelői kapcsolatainkra vagyunk.

Tulajdonképpen mindaz, amit árulunk, mi is szívesen megvennénk – talán ezért is könnyű azonosulni a termékeink széles körével.

  • részletes termékismeret és így -információk
  • grow / head / herba termékek egyaránt megtalálhatók
  • gyors és alapos segítségnyújtás a termékekkel kapcsolatban
  • széleskörű fizetési- és átvételi lehetőség
  • termékhiba esetén is törekszünk arra, hogy a vásárló elégedett legyen
  • segítőkész és megoldásorientált ügyfélszolgálat
  • gyors és rugalmas házhozszállítás
  • törzsvásárlói rendszer

Boltjainkban összesen 8 ember dolgozik – minden üzletünkben ketten tartják a frontot, így velük találkozhattok a legnagyobb eséllyel. A beszerzést két munkatárs intézi, a raktárunk csapatát pedig 4 erős, jól szervezett fő alkotja. A pénzügyeinket két alapos, mindentudó ember kezeli, a logisztikát szintén két szorgos csapattagunk. Az informatikai dolgokat 3 munkatársunk tartja életben, a webshopon és a közösségi oldalakon találtható tartalmak során találkozhattok velük, vagyis pontosabban a munkájukkal. Emellett van egy csodás, gyors reagálású ügyfélszolgálatosunk, egy mindenes emberünk, aki tényleg mindenféle szervezési dolgot elintéz és egy áruösszekészítőnk, aki a hozzátok eljutó csomagokért felel. Összesen tehát 24-en dolgozunk a Gomoánál azon, hogy hozzátok a legkiválóbb minőségű termékek a lehető leggyorsabban jussanak el. Tökéletesek bár nem vagyunk, de mivel szívügyünk a Gomoa világa, így a lehető legjobban igyekezzünk odatenni magunkat minden helyzetben.

2007-ben lelkes kezdőkként ebay-en vágtunk bele, a szcéna szenvedélyes szeretetétől hajtva, majd 3 évvel később ténylegesen is megszületett a Gomoa. Apránként bővültünk irodistával, informatikussal, ügyfélszolgálatossal… Boltjaink szépen sorjában nyíltak: először a budai 2010-ben (ennek a boltnak a raktárát kiáltottuk ki kezdetben irodának), majd követte a szegedi üzlet 2011-ben, a pécsi 2012-ben és végül a pesti bolt 2016-ban. A szekszárdi telephelyünk 2015. körül már egy 150 m2-s herba raktárral büszkélkedhetett, majd ezt egyesítettük egy bérelt raktárhelyiséggel körülbelül 1 év után és itt már a szekszárdi irodával fizikálisan is összekapcsolódott a raktárunk.

Az országban nálunk lehetett kapni elsőként a sokak által szeretett és becsült kavát és kratomot és azóta is igyekszünk minden termékünk esetében élen járni.