Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Advanced Bud Factor X
Advanced Bud Factor X

Advanced Bud Factor X

Raktáron
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO1766 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. April 01.
*Utánvétes megrendelés esetén
Gyártó honlapja

Termékleírás

Az Advanced Nutrients Bud Factor X egy rügy potencia és szárerősítő. A terményének magnéziumra lehet szüksége, hogy egyensúlyba hozza a hidroponikai iparban általánosan használt magas káliumtartalmú műtrágyák használatát. A Bud Factor X használatával elkerülhetőek az alábbi hiánytünetek: interveinális klorózis az idősebb levelekben, a levelek felfelé görbedése a szegélyek mentén, levelek elöregedése. Összetevőit felszívják a növény gyökerei, és elkezdik jelezni a növénynek, hogy maximalizálja ezen értékes vegyületek termelését. Amikor ez megtörténik, a növény nemcsak jobb minőségű, hanem továbbra is bőséges termést tud hozni.
 
A Bud Factor X olyan bioaktív összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák a növényekben rejlő tulajdonságokat, és maximálisan ösztönzik a terpinoidok, gyanták és illóolajok termelődését. A Bud Factor X összetevőit is úgy tervezték, hogy ne csak a termés minőségét, hanem a hozamot is maximalizálják. A magas biológiailag aktív összetevők kiegyensúlyozott kombinációja maximalizálja a gyantatartalmat a növényekben, valamint lehetővé teszi a növények számára, hogy a lehető legnagyobb fotoszintetikus sebességgel folytassák a folyamatot, amikor a növényeket általában „leállásra” kényszerítik. A készítményben lévő nitrogén és B-vitaminok csökkentett formái szintén elősegítik a gyökérfejlődést.

Használat
Az 1. héttől a 7. hétig adagoljon hetente 2 ml-t 1 liter vízhez és használja öntözés során.
 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.