Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE AeroFarm 2
GHE AeroFarm 2

GHE AeroFarm 2

Nincs Raktáron

38 890 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO0895

Termékleírás

Próbálja ki most azonnal az aero-hidroponikát! Az első - és a leggazdaságosabb - az összes aero-hidroponikus rendszer közül.

Ki szerette volna próbálni az aerohidroponikát, de nem talált egy egyszerű és olcsó módot rá? Most ez lehetséges az AeroFarmnak, a GHE legújabb termesztési moduljának köszönhetően.

7 jó oka is van rá, hogy kipróbálja:

  1. Az AeroFarm (45 x 45 x 43 cm) remekül elfér a kis termesztő területeken.

  2. Az AquaFarmhoz hasonlóan, nagy teljesítményű újra feldolgozott műanyagból készült, tartalmaz egy fényvédőt és UV szűrőt, hogy megakadályozza a tartály algásodását.

  3. 1-5 növényt tartalmaz, egyaránt használható az anyanövényekhez és a teljes termés ciklusokhoz.

  4. Nagy tartálya van (max. 45 l), a tápoldathoz könnyen hozzáférhet.

  5. Összeállítása, tisztítása és karbantartása nagyon egyszerű. Felhasználóbarát és részletes utasításokkal kapható.

  6. Az AeroFarm azt jelenti, hogy NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ SZUBSZTRÁTUMRA, amit hol ide, hol oda kell hordani vagy el kell dobni. Egyszeruen használja a muanyag háló-csészéket vagy a kókusz csészéket a kókusz fedelekkel, vagy, ha szeretné, egyszeruen töltse meg a csészéket néhány agyaggolyóval.

  7. VÉGÜL, DE NEM UTOLSÓSORBAN: Ha már van AquaFarmja és most az aero-hidroponikát szeretné kipróbálni, őrizze meg a tartályát és egyszerűen vegyen egy AeroFarm átalakító készletet.

Az AeroFarmnak 2 standard modellje létezik: 5 cm vagy 7,5 cm átmérőjű csészékhez. 1-5 növényt tartalmaz, használható akár szaporításra, termesztésre, vagy anyanövénynek tartására. Ha át szeretné ültetni, jobb, ha az AeroFarmot használja, mert a csésze mérete megegyezik a végleges termesztő rendszerével (5 cm átmérőjű cserepek a DPS Aero, 7,5 cm átmérőjű cserepek az AeroFlos esetében).

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.