Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE AeroFlo 10
GHE AeroFlo 10

GHE AeroFlo 10

Nincs Raktáron

88 890 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO0906

Termékleírás

AF10: 10 plant-sites
L = 110 – W = 46 – H = 55 cm
Effective capacity: 50 l

 

“Szuper oxigénellátású hidroponika”

A legendás növekedés és hozam a General Hydroponics AeroFlos System termékcsalád fémjele. Világszerte számtalan termesztő, tudós és kutató ért egyet azzal, hogy egyetlen másik hidroponikus rendszerrel sem érhetők el ilyen megdöbbentő növekedési ráták és egészséges termés. Az AeroFlos szuper oxigénellátást biztosít a tápoldatnak, hogy az oxigén, víz és tápanyagok ideális kombinációját biztosítsa, ezzel olyan gyökérzóna környezetet teremt, ami a természetben megtalálhatókat felülmúlja. A rendszer erősebb, rugalmasabb növényeket és nagyobb hozamot eredményez. A hozzáértő termesztő számára, aki korábban szeretné betakarítani a termést és maximalizálni szeretné a termesztési hely termőképességét, az AeroFlo felülmúlhatatlan eredményeket hoz. Öt különböző modellből választhat, minden igény kielégítésére létezik egy AeroFlos egység.

Az AeroFlos egy, a mindennapi szükségleteknek megfelelően kialakított high-tech gép. Ez a korszerű egység tökéletes oxigénszintet tart fenn a tápoldatban és igen magas hozamok termelését teszi lehetővé. Gyors, rugalmas és szaporító és termesztő egységként egyaránt használható, aminek óriási előnye, hogy elkerülhető az átültetéssel járó stressz és javulnak a termelési ciklusok.

Az AeroFlos variálható és kibővíthető. Minden fajta termesztő területen használható :
A hosszúkás formájú AF14 rátehető egy erkélyre vagy egy ablakpárkányra, míg a mély tartállyal rendelkező AF60 inkább az üvegházba való.
Az AF28 és az AF “B” termékcsalád alacsony (32 cm magas) sorozatok és tökéletesek az alacsony mennyezetű helyekre, mint az alagutak vagy a beltéri kertek. Az AeroFlos néhány termesztő szekrényről több százra is kibővíthető.
 

Mindegyik AeroFlo részletes utasításokkal és egy ingyenes egyliteres Flora Series készlettel kapható.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.