Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE Cuttingboard
GHE Cuttingboard

GHE Cuttingboard

Nincs Raktáron

25 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO0898

Termékleírás

A legjobb választás a kis projektekhez.
Igen fontos eszköz a gyűjtők számára.

A RainForesthez hasonlóan a CuttingBoard ideális rendszer ahhoz, hogy életképes és egészséges csíranövényeket termesszen tökéletes gyökértömeggel, amelyek könnyen tudnak alkalmazkodni a különböző környezetekhez, amelyekbe később átültetik őket, akár a hidroponikus vagy a talajon történő termesztésnél.

Kulcsfontosságú rendszer a kis projektekhez és nélkülözhetetlen a gyűjtők számára. Fontos eszköz a szakember számára, aki a legegészségesebb dugványokat keresi, a kutatók, sőt az iskolák és az egyetemek számára is, amelyek növény biológiát tanítanak minden fajta osztálynak.
A CuttingBoard 25 g Dry pH Down-nal együtt kapható.

Meg fog lepődni a növények változatossága láttán, amelyek rendszereink segítségével dugványokból szaporíthatók. Ezek között szerepelnek gyümölcs- és diófák, díszsövények, zöldségek és virágok - sokat közülük még soha sem szaporítottak dugványról. Természetesen a könnyen szaporított növények gyorsan gyökeret eresztenek és látványosan nőnek.

L = 66 cm – W = 30 cm – H = 14 cm
Effective capacity = 13 Litres
27 plant-sites.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.