Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Bio Nova GreenWall Supermix
Bio Nova GreenWall Supermix

Bio Nova GreenWall Supermix

Válassz kiszerelést

7 790 Ft

Termék kód: GRO2342

Termékleírás

A Bio Nova GreenWall egy teljes értékű tápoldat zöldfalon és zöldtetőn termszetett növények számára, leginkább kőzetgyapot, vagy más mesterséges közeg tápoldatozására.

Minden szükséges makro- és mikroelemet tartalmaz az egészséges növekedéshez és a dús virágzat kifejlesztéséhez.

Tartalma:

  • Mkroelemek: NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg, Si
  • Mikroelemek kelát formában: Fe, Mn, Zn, B, Cu and Mo
  • Természetes nyomelemek

EK MŰTRÁGYA
N-P-K 6-3-6

100%-ban természetes és tiszta hatóanyagokat tatalmaz! Használata alacsony EC-értékekkel jár, ezért a felvehető ásványianyag-tartalom magas lesz.

Ha szeretné kivirágoztatni növényeit, érdemes további PK 13-14 tápoldatot adagolni az öntözővízhez. Lágy víz használata esetén felléphet enyhe kalcium-hiány, ezt tudja pótolni a Bio Nova Ca tápoldattal.

Adagolása: 15-32,5 ml tápoldat 10 liter vízhez. A növekedés első heteiben kis adag is elég. A javasolt kiegészítő tápoldatokkal az eredmény garantált!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.