Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Opopanax fagyanta

Opopanax fagyanta

Ezt a terméket eddig 55 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

1 250 Ft625 Ft

Termék kód: HER0075/1

Termékleírás

A pánácpasternák avagy pánácfű (Opopanax chironium) egy jól ismert gyógynövény. Elnevezése is erre utal: az ókori görög és latin nyelvben az opopanax gyógyító növényi nedvet jelent. Széleskörű felhasználása ismert, jól hat görcsoldóként, asztma és zsigeri fertőzések kezelésében hatásos, az ágyáknál vérbőséget okoz.

Legjellemzőbb felhasználása mégis illatosítóként ismeretes. Annak ellenére, hogy a gyökér megsértésével lecsapolt nedv íze keserű, az illata balzsamos, a levendulához hasonló. Szokás édesmirhának is nevezni. Meghitt hangulatot varázsol az egész lakásba!

 

KIZÁRÓLAG AROMATERÁPIÁS CÉLRA ÉS KÜLSŐ FELHASZNÁLÁSRA HASZNÁLHATÓ! NEM EMBERI FOGYASZTÁSRA! GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.