Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Arizer Extreme-Q elektromos vaporizátor

Arizer Extreme-Q elektromos vaporizátor

Ezt a terméket eddig 20 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

69 980 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

A Kanadai Arizer Extreme-Q egy felső kategóriás vaporizer. Bármelyik hasonló színvonalú vaporizerrel játszva felveszi a versenyt, ám árban mindegyiket üti! A legjobb ajánlat a piacon!

Multifunkcionalitás: Egyszerű szerkezetének köszönhetően rengeteg felhasználási lehetőséget kínál: Aromatálkájával az egyik legegyszerűbb szobaillatosító, ballonját feltöltve, vagy shishaként használva aromaterápiának is megfelel. A kapcsolódási pontok egyszerűsége miatt egyszerűen kombinálható más eszközökkel, alkatrészei könnyen cserélhetőek. Üveg alkatrészei és biztonságos kialakításának köszönhetően mérgező melléktermékek nélkül juthatunk hozzá kedvenc illatanyagunkhoz.

Design: Egyszerű, kompakt, krómozott megjelenése tükrözi azt a tervezői tudatosságot, amivel ez a termék készült. A forma itt a funkciót követi, mégis szép a végeredmény. Ritkaság a hasonló vapok között, hogy szállítható: elemekről is működő tápja és strapabírósága teszi ezt lehetővé. A kezeléshez egy elegáns LED kijelző tartozik, de mindenképp említeni kell a távirányítóját is! Az elegáns megjelenése a kék LED világításnak köszönhető. A hozzá tartozó alkatrészek mindegyike megvásárolható webshopunkban.

Műszaki Parméterek:

  • kerámia felület átáramló levegő melegítésére
  • háromszoros hőmérséklet ellenőrzés a precizitásért
  • háromfokozatú, állítható ventilláció
  • LED kijelző aktuális és beállított hőmérsékletről
  • Távirányító, minden funkcióval
  • 50° - 260°C tartományban 5 fokonként állítható
  • 9 előre beállítható hőmérséklet
  • időkapcsoló

Az Arizer Extreme-Q egy csendes, kompakt, jól kezelhető topkategóriás vaporizer. Aki csak teheti szerezzen be egyet.

Csak 18 éven felüliek számára, gyermektől távol tartandó!

 

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.