Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Herbal Vaporizátor fokonként állítható
Herbal Vaporizátor fokonként állítható

Herbal Vaporizátor fokonként állítható

Ezt a terméket eddig 57 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

19 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

A vaporizerek sikere nem csak a felhasználók pozitív visszajelzéseinek köszönhető: az elmúlt évtizedben számos kutatás bizonyította, hogy a hagyományos dohányzással szemben az egészségkárosító hatások kivédhetőek vele. Ez a kitűnő termék a hatóanyagokat párologtatja, így számos ártalmas szilárd és gáznemű anyag (kátrány, karcinogének, szénmomoxid) elkerülhető, valamint sokkal jobb hatásfokkal, tisztábban, alacsonyabb hőmérsékleten lehet hozzájutni a kívánt hatóanyagokhoz. Nem véletlen tehát, hogy a vaporizer sláger lett, nemcsak dohányosok, de különböző aromák kedvelői között is: a gőz tisztaságának köszönhetően kellemesebb ízvilág érhető el!


Az USA® vaporizer sikere lenyűgöző a tengeren innen és túl, így mára már hazánkban is egyre többen keresik. Az esztétikus kivitel mellett könnyű kezelhetősége miatt is ismert. A kondenzációs vaporizerek között pedig az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező darabról beszélünk. A vapók ismerői és gyűjtői számára pedig egyértelműen egy kötelező darab!

csak 18 éven felüliek számára, gyermektől tartsa távol

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.