Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Vaporite 6th Element Digitális Vaporizátor

Vaporite 6th Element Digitális Vaporizátor

Ezt a terméket eddig 13 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

29 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED1087

Termékleírás

 

A Vaporite 6th Element digitális asztali vaporizátor tartós használatra készült, kiváló konstrukció magas minőségű anyagokból.

A Vaporite 6th Element nagy előnye, hogy a benne található két ventilátor segítségével kifelé nyomja a keletkezett gőzt, így használatához semmiféle erőfeszítés nem szükséges. Emiatt a tulajdonsága miatt kiválóan alkalmas aromaterápiás használatra is.

A vaporizátor hőmérséklete oly módon szabályozható, hogy szinte bármely növény vaporizálható vele. A hőmérsékletet a nagy méretű digitális kijelzőn követhetjük nyomon.

A hevítőkamra kiváló minőségű kerámiából készült annak érdekében, hogy a vaporizálni kívánt növények ízét semmilyen mértékben ne befolyásolja.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.