Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Trafó GSE Digitálisan Dimmelhető 600W

Trafó GSE Digitálisan Dimmelhető 600W

Raktáron

142.71EUR

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO2870 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

A GSE digitális trafója MH fémhalogén és HPS nagynyomású nátrium izzókhoz is alkalmas, 250W, 400W vagy 600W-os teljesítménnyel. A legkiválóbb alkatrészek garantálják a minőséget és a hosszú élettartamot, ilyenek pl. a PhilipsNXP tranzisztorok vagy az Iskra komponensek.

 

Az előlapja bal oldalán lévő ledek jelzik a kiválasztott lámpa teljesítményét, de még a hibát is. A jobb oldalán lévő két gombbal tudod beállítani, hogy milyen teljesítményű izzót szeretnél használni, és a felső határt akár +10%-kal is növelheted, akár 660W-nyi teljesítményt is kisajtolhatsz belőle. Nagyobb teljesítményű izzót azonban nem szabad üzemeltetni róla, mert komoly kárt okozhat.

 

Betápláló kábele 3 m hosszú, lámpacsatlakozó kábele pedig 4 m-es és E40-es foglalathoz csatlakozik. A lámpacsatlakozó kábel bekötését bízd szakértőre, villanyszerelőre.

 

Alumínium öntvény háza kitűnően gondoskodik a passzív hűtéséről, zajtalanul, karbantartásmentesen.

 

IP64-es védettségű, ami azt jelenti, hogy mindenféle portól és freccsenő víztől védett.

 

Első bekötés és bekapcsolás esetén előfordulhat, hogy 15-20 mp-ig is nyomva kell tartanod a bekapcsoló gombot, ekkor menti el ugyanis, hogy milyen típusú és teljesíményű lámpát kell megtáplálnia. Következő bekapcsoláskor azonnal világítani fog a lámpa, teljes fényerejét 3-5 perc használat után fogja elérni. Áramszünet vagy áramtalanítás után 72 óráig őrzi a mentett információkat.

 

Méretek és műszaki adatok:

  • külső méretei: 80x170x230 mm
  • súlya: 2,9 kg
  • max. teljesítmény: 730 W
  • bemeneti feszültség: 230V AC 50Hz

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.