Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Piros Akril Bong Tattoo 50cm
Piros Akril Bong Tattoo 50cm

Piros Akril Bong Tattoo 50cm

Ezt a terméket eddig 6 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

4 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED0663

Termékleírás

Hatalmas piros akril bong nonfiguratív tetoválás mintával, zöld talppal. Tartós és strapabíró akril anyagból. Biztosan a társaság középpontja éeszel ezzel az egyedi és kirívó bonggal.

A bongok a vízipipák legősibb változata, a távol-keleten hosszú évszázadok óta használják. A közelmúltban rohamos fejlesztések történtek: különböző hosszon végigvezetve, vagy speciális formákkal örvényt keltve hűtik a füstöt.

Az üveg bongok a minőséget képviselik. Különböző díszítéseiknek köszönhetően igazi dísze a lakásnak. Ez a bong különleges kialakítása tovább hűti a füstöt (örvényeket kelt a füstben, mire az végigér a pipán), kényelmesebbé teszi a pipázást!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.