Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Dr. Máté Gábor: Szétszórt elmék (könyv)
Dr. Máté Gábor: Szétszórt elmék (könyv)

Dr. Máté Gábor: Szétszórt elmék (könyv)

Raktáron

4 499 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED1073 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

Libri Könyvkiadó, Budapest, 2013.

Eredeti cím: Scattered Minds

(400 oldal, puha kötés)

Teljes cím: Szétszórt elmék: A figyelemhiány zavar új gyógymódja

Fülszöveg:

Népbetegség a figyelemzavar és a hiperaktivitás? Vagy csak a gyerekek szenvednek tőle? Honnan ered és hogyan gyógyítható?

Máté Gábor nemcsak magát tartja figyelemzavarosnak, de három gyermekét is hiperaktív figyelemzavarral diagnosztizálták. Nem csoda hát, ha a téma mélyére akart látni, és meg akarta ismerni a betegség eredetét, hogy közelebb kerüljön a gyógyításához is. A Szétszórt elmék teljesen új szemlélettel közelíti meg a témát, és új módszereket kínál, hogy segítsen azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek nap, mint nap meg kell küzdeniük a figyelemzavar és a hiperaktivitás okozta gondokkal.

A Szétszórt elmékben Máté Gábor bebizonyítja, hogy a figyelemzavar nem örökletes betegség, hanem visszafordítható károsodás. Elmagyarázza, hogy a figyelemzavaros agyban az érzelmek és a figyelem kontrolljáért felelős területek nem fejlődnek ki kisgyerekkorban – és azt is, hogy miért. Megmutatja, hogy élettapasztalatunk pszichológiai „terméke” – már az anyaméhen belül is! –, hogy a figyelmünk elterelhető, hogy gyakran „kikapcsolunk”. A szülőknek segít megérteni, miért tikkelnek a figyelemzavaros gyerekek, a figyelemzavaros felnőtteknek pedig megmutatja, hogyan értelmezhetik érzelmeiket és saját viselkedésüket. Reménnyel tölti el az olvasót, hogy a figyelemzavar felnőttkorban is megváltoztatható. Programot ajánl, amely a gyermekekben és felnőttekben ezt a változást elősegítheti.

 

Kapcsolódó termékek

  • Dr. Karácsony Ferenc: A Kannabinoid Medicina világa (könyv)
  • Dr. Máté Gábor: Normális vagy (könyv)
  • Vélemények

    Nincs vélemény a termékről.

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.