Nyelvek:
Magyar English
Pénznemek:
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Canna Boost
Termék kód: GRO1153

CANNABOOST

 EDZETTEBB NÖVÉNYEK, NAGYOBB GYÜMÖLCSÖK

A CANNABOOST a CANNA hatékony virágzás-serkentője, speciálisan a gyorsan növekvő növények számára fejlesztették ki, tökéletesíti a minőséget, növeli a terméshozamot. A CANNABOOST a mostanában kifejlődött virágok kibontakozását serkenti, ami teltebb termést eredményez, mint egyébként. Ezzel összefüggésben a szüret is homogénebb lesz, mivel a gyümölcsök fokozatosan érnek meg. Ami a CANNABOOST-tal kapcsolatosan nagyon különleges az az, hogy nem csak magasabb terméshozamot garantál, de az íz is jobb lesz. Valami extra a CANNA-termesztő számára!
MINDEN KÖZEGRE ILLETVE TÁPTALAJRA ALKALMAS

A CANNABOOST univerzális virágzás-serkentő, ami azt jelenti, hogy minden művelési rendszerben alkalmazható, kivétel nélkül, bármely táplálási formával kombinálva. A CANNABOOST a tápoldathoz is adható, de levélpermetként is alkalmazható. Ennek az az előnye, hogy a növény a virágzás-serkentőt közvetlenül, a leveleken keresztül azonnal fel tudja szívni.
MÉG MAGASABB TERMÉSHOZAMOK A PK 13/14-ET HASZNÁLVA

A CANNABOOST maga nem tápanyag, hanem adalékanyag, ami fokozza a növény fotoszintézisét. Ez a gyümölcsök gyorsabb kifejlődését biztosítja. A tápanyagok hozzáférhetősége tehát nagyon fontos, annak érdekében, hogy a CANNABOOST-tal optimális eredményt lehessen elérni. A CANNA táplálás garantálja valamennyi tápanyag hozzáférhetőségét. Még jobb eredmények érhetők el, ha a megbízható CANNA táplálással egyidejűleg PK 13/14-et is használunk. Azért, mert a PK 13/14 a növényt extra virágzást elősegítő alkotóelemekkel látja el, miközben a CANNABOOST azt biztosítja, hogy a növénynek lesz elegendő energiája arra, hogy hasznosítani tudja ezeket az alkotóelemeket.
JOBB ÉRÉS ÉS VÉDELEM

Ugyanúgy, ahogy a virágzást serkentők biztosítják, hogy a növény teljes kapacitással érleljen meg a termést, a CANNABOOST is tartalmaz természetes virágzás-szabályozókat, hogy jobban el lehessen osztani a virágzás-serkentőket egyrészt magában az erősítőben, másrészt a virágzó anyagokban; valamint a növényben természetes módon rendelkezésre álló energiát. Ezáltal a gyümölcsök képesek egységesebben fejlődni és teljes kapacitással beérni. A tökéletesített energia-szabályozásnak köszönhetően a növénynek jelentős energia áll rendelkezésére, hogy ellenálljon a kórokozóknak. Ha energia hiányzik onnan, ahol szükség lenne rá, akkor gyakran éppen abban a pillanatban támad a betegség, amikor az a szüretre, betakarításra nézve végzetes lehet.
ERŐTELJESEBB, JOBB ÍZ

Manapság már nem csak a termelt kilók alapján lehet megítélni a jó termést. Láttuk már ezt a fordulatot a holland paradicsom és uborka termesztése során, és ez a komoly termesztők számára mostanában újra lényeges kérdés. A minőség kezd egyre fontosabb szerepet játszani, s ez egyben az íz ügye is. A CANNABOOST nem csak magasabb terméshozamot, de kiváló ízt is garantál. A fokozott fotoszintézis nagy mértékben megnöveli a növényben a cukor termelődését. Ez adja az édesebb ízt, és ez okozza azt, hogy a természetes aromák nagyobb koncentrációkban termelődnek.

 

Termék súlya csomagolással együtt: 5.00 kg.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!
Canna Boost
Elérhető opciók:
liter:
jelenleg raktáron:
125 ml5,390.-Ft
0,25 liter8,490.-Ft
0,5 liter13,990.-Ft
1 liter19,990.-Ft
5 liter89,990.-Ft
10 liter169,890.-Ft
5,390.-Ft
Nincs raktáron Előrendelés
Hibabejelentés

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

Üzleteink
 • Gomoa Shop Budapest 1

  Gomoa Shop Budapest 1

  H-1111 Budapest, Lágymányosi u. 5.

  Budai boltunk HEADSHOP, GROWSHOP és HERBALSHOP termékeket is forgalmaz!

  Gomoa Shop Budapest 2

  Gomoa Shop Budapest 2

  H-1061 Budapest, Dalszínház u. 10.

  Pesti boltunk csak HEADSHOP termékeket forgalmaz, GROWSHOP termékekért kérjük a budai boltunkat keressétek!

 • Gomoa Shop Szeged

  Gomoa Shop Szeged

  H-6725 Szeged, Petőfi sugárút 50.

  Szegedi boltunk HEADSHOP, GROWSHOP és HERBALSHOP termékeket is forgalmaz!

  Gomoa Shop Pécs

  Gomoa Shop Pécs

  H-7621 Pécs, Király utca 66.
  Új bolthelységünk a Király utca 66.-os szám alatt található a Lánc utca felől megközelítve az Átrium üzletházzal szemben a Király üzletház földszíntjén.

  Pécsi boltunk HEADSHOP, GROWSHOP és HERBALSHOP termékeket is forgalmaz!