Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Canna Magnézium
Canna Magnézium

Canna Magnézium

Válassz kiszerelést

3 490 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO0486

Termékleírás

Magnesium

A magnézium a klorofill központi atomja, ilyenformán nélkülözhetetlen a fotoszintézis szempontjából. Emellett a magnézium más pigmenteket és fiziológiai folyamatokat is befolyásol. Ez teszi a növény fejlődésében nélkülözhetetlen elemmé.

A MAGNÉZIUM-ot a növény közvetlenül, azonnal képes felszívni, ezáltal hatásai hamar láthatóvá válnak. Műtrágyaként magnézium-hiány esetén is alkalmazható, kiegészítő tápanyagként pedig a növekedés és virágzás serkentésére.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

Canna Magnézium Canna Magnézium
Ft3 490 Ft Nincs Raktáron
A magnézium a klorofill központi atomja, ilyenformán nélkülözhetetlen a fotoszintézis szempontjából. Emellett a magnézium más pigmenteket és fiziológiai folyamatokat is befolyásol. Ez teszi a növény fejlődésében nélkülözhetetlen elemmé. GRO0486