Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Canna bio Vega
Canna bio Vega

Canna bio Vega

Válassz kiszerelést

5 490 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO0490

Termékleírás

 

A közismert, holland márka, a Canna termékei prémium minőségűek és piacra dobásukat átfogó, hosszantartó kutatások előzik meg. A Bio névvel felruházott sorozatuk teljes egészében organikus elemekből áll, és ezekkel támogatja a növény egészséges és gyors növekedését, fejlődését.

 

A BioVega a növekedési fázisban lévő növények számára készült.

 

A készítmény gazdag könnyen felszívható betainnitrogénben, amely a növény igényeinek megfelelőn szabadul fel. A BioVega biológiailag aktív anyagai segítik a gyökérfejlődést és az erős hajtások növekedését. Ennek köszönhetően a leggyorsabban növekvő növények is optimális állapotban léphetnek virágzási időszakukba.

 

A termék előnyei közé tartozik:

  • holland gyártmány = holland minőség

  • alkotóelemei kizárólag organikus eredetűek és bioaktívak

  • eredményeképp szívós gyökerek és sarjak keletkeznek

  • helyreállítja a megfelelő tápanyagfelszívódást

 

Hatóanyagai:

A tápoldat nyers foszfátot, növényi esszenciákat és betain-nitrogént foglal magában.

 

Így használd:

Először alaposan rázd össze a folyadékot, ezután pedig adj 2 ml-t belőle 1 liter vízhez. (1:500) Az elkészült keveréket 1 napon belül használd fel, hogy megelőzd a benne lévő anyagok lebomlását.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.