Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
CO2 (szén-dioxid) termelő zsák BIO
CO2 (szén-dioxid) termelő zsák BIO

CO2 (szén-dioxid) termelő zsák BIO

Ezt a terméket eddig 11 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

9 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO2470

Termékleírás

Ahhoz, hogy a növények megfelelően fejlődjenek, nemcsak fény, víz és tápanyagok szükségesek, hanem a szén-dioxid is. A szén-dioxid nagy szerepet játszik a fotoszintézi folyamatában.

A beltéren termesztett növények különösen ki vannak téve a szén-dioxid hiánynak, ami visszamaradást okoz a fejlődésben. A megfelelő szén-dioxid szint ugyanakkor elősegíti a növények ideális, egészséges fejlődését, ezáltal a termés mennyiségét és minőségét is.

A CO2 fejlesztő zsák teljesen BIO termék, használarta pedig igen egyszerű. Csupán a megfelelő helyre kell tenni, és eltávolítani a tapaszt, szabad utat engedve a CO2-nek. A zsák akár 30 héten át, napi 24 órában folyamatosan szolgáltatja a szén-dioxidot a növényeinknek bármiféle egyéb gondozás, utántöltés nélkül.

FONTOS: A zsákot lehetőleg a növények fölé helyezze, mert a szén-dioxid molekulák nehezebbek a levegőben található oxigénnél.

Tépőzáras akasztóval rendelkezik, így bárhová felfüggeszthető, és a helyzete bármikor, egyszerűen változtatható.

Ha környezettudatos CO2 termelésre vágyik, a legjobb választás a CO2 zsák, ugyanis a zsákban található anyag nem másból, mint jó minőségű termőközegből és micéliumból (gombafonalak) áll. A micélium termőtestet nem képző gombafonál, ami fejlődése során szén-dioxidot termel, ami a zsákon található nyíláson keresztül távozik.

Előnyei:

  • Egyszerű használat
  • Kedvező ár (akár 30 héten át működik!)
  • egészségesebb, szebb növények
  • praktikus, tépőzáras akasztó

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.