Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Smart CO2 szén-dioxid termelő zsák

Smart CO2 szén-dioxid termelő zsák

Ezt a terméket eddig 83 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

4 790 Ft

Termék kód: GRO2841

Termékleírás

Okos CO2 zsák a nagyobb hozam érdekében! Akár 2-6 m3 térfogatú szobát ellát!

Miért használja a Smart CO2 zsákot?
A Smart CO2 zsák egy könnyen megfizethető szén-dioxidforrás a növények számára. Gyorsabb növekedés, gyorsabb beérés, jobb íz és szín!
A Smart CO2 zsák használata egyszerű, biztonságos, és semmilyen beállítást nem igényel.

Mi a szén-dioxid?
A szén-dioxid (CO2) légköri nyomáson légnemű, gáz halmazállapotú vegyület, a szén egyik oxidja.  A tiszta levegő mintegy 0,040% (térfogatszázalék) szén-dioxidot tartalmaz. A szén-dioxid a növények számára elengedhetetlen a növekedéshez.
A Smart CO2 zsák hatékony és egyszerű módja a növények terméshozam növelésének, több szén-dioxiddal, túlterhelés nélkül.

Az intelligens CO2-táska használata
A Smart CO2 zsákot a magok elültetése után 2-3 héttel érdemes már beszerezni. Vágjon hat lyukat a zsák tetejére, és helyezze a növények fölé.
Nagyobb területen a zsákot a sarkokon helyezze el. A zsák 18 °C-on lép működésbe, ha nem használja, tárolja zárva, száraz, hűvös helyen, 18 °C alatti hőmérsékleten.

Mennyi ideig működik?
Ha az intelligens CO2-táska oxigénnel érintkezik, szén-dioxidot termel.
(Normális jelenség, hogy pár napra szüksége van, mielőtt működésbe lép.)
A levegő minőségétől függően a Smart CO2 zsák elegendő szén-dioxidot termel egy 2-6m3-es szobában vagy sátorban, 3 hónapig. Az extra szén-dioxid miatt a növények 3-4°C –al magasabb hőmérsékletet tudnak elviselni.

 

KOMPAKT MÉRET, MAXIMÁLIS KIBOCSÁTÁS!

1350 - 1500 PPM !!!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.