Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Smart CO2 termelő zsák

Smart CO2 termelő zsák

Raktáron

12.10EUR

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO3790 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. April 01.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

Smart CO2 termelő zsák segít meggyorsítani a növények növekedési sebességét. Így gyorsabban érik a termés, javul az íz, a szín és a hozam. A tasak használata biztonságos és egyszerűen beüzemelhető. A szén-dioxid annyira fontos a növények számára, mint az emberek számára az oxigén, tehát a növekedéshez az egyik legfontosabb elem. Amennyiben egy növény nem jut elegendő szén-dioxidhoz a levegőből, lassul a növekedést.

Előnyök

  • korábbi virágzás
  • nagyobb hozamok
  • fokozott szárszilárdság
  • erősebb növények
  • jobb íz és szín

Használata
Szúrjon 3 - 6 db lyukat a tasakba, pár centire a tetejétől (közben ügyeljen rá, hogy ne érintkezzen a zsák tartalmával). Kábelkötegelő segítségével tegye a zsákot a növények fölé. A zsák 2-3 nap alatt 25-30 oC közötti hőmérsékleten kezd termelni szén-dioxidot. Fontos az optimális páratartalom; tehát ha a tasakban túl sok nedvesség található, szúrja át az alját, hogy a felesleges nedvesség távozni tudjon. A tasak ne lógjon lámpák vagy más hőforrások közelében. Ajánlott helyiség mérete: 5 - 15 m2.

A zsákok 2-3 hónapig termelnek szén-dioxidot, a szellőztetéstől, a hőnedvességtől és a zsákban lévő lyukak mennyiségétől függően. A növények fotoszintézist alkalmaznak, amely folyamat a vizet, a napfényt és a CO2-t olyan alapanyagokká alakítja, amelyek elősegítik növekedésüket és táplálkozásukat. Ha több CO2 van a levegőben, a növények aktívabbak és sikeresebben veszik fel azt. A gyorsabb CO2 konverzió gyorsabb és intenzívebb növekedést eredményez. A növények a CO2-t is felszívják a levelek alsó oldalán lévő kis pórusokon, úgynevezett szellőzőnyílásokon keresztül. Ha a CO2-szint magasabb, a növényeknek nem kell olyan gyakran vagy olyan szélesen kinyitniuk ezeket a pórusokat, mivel ez kisebb vízveszteséget eredményez, és kisebb az esélye annak, hogy felszívják a kritikusan káros légszennyező anyagokat.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.