Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Superpro Hydroponics DDAC-1 Digitális Klímaszabályzó
Superpro Hydroponics DDAC-1 Digitális Klímaszabályzó

Superpro Hydroponics DDAC-1 Digitális Klímaszabályzó

Raktáron

240 000 Ft

Termék kód: GRO1441

Termékleírás

 

A SuperPro termékcsalád csúcsa, profi kertészeknek, termelőknek ajánljuk elsősorban. Beállítása bonyolultnak tűnik, de csak első látásra: digitális kijelzőjén jól láthatóak a beállított értékek, kezelése során minden beállítást LED-del is visszajelez.

 

A készülékre egy külső szenzort köthetsz, amely a termesztő területen méri a páratartalmat, hőmérsékletet, fényt és CO2 koncentrációt. A DDAC-1 az érzékelőktől kapott információk alapján, szükség esetén külső ventilátorokat, légkondicionálókat, párátlanítót, fűtőtesteket és CO2-berendezéseket is tud aktiválni, a beltéri mezőgazdaság optimális szintjének fenntartásához. 

 

Mindegyik egység működtetését az ajánlott beállításokkal előre beprogramozták, azonban a DDAC-1 rendkívül rugalmas és személyre szabható, így bármikor módosíthatóak a gyári beállítások. 

 

A DDAC-1-hez egy távvezérlő egység is jár, amely legfeljebb 4,5 m távolságból képes vezérelni a főegységet. A fő vezérlőháznak négy különálló tápegysége van, külső eszközök csatlakoztatásához használhatod őket. Minden külső eszközt egyszerűen, felhasználóbarát módon, "plug & play" létrehozásával tudsz csatlakoztatni.

 

A 10 A / 240 V-os megszakító és a nagy teherbírású belső konstrukció biztosítja, hogy az egység évekig tudjon üzemelni, különösebb karbantartás nélkül.

 

Technikai jellemzők:
Állítható hőmérsékleti tartomány:5°-35°C
Hőmérséklet pontosság:+/- 1°C
Állítható páratartalom tartomány:5%-95% rH
Páratartalom pontosság:+/- 3% rH
Co2 beoldás:380-2500ppm
Co2 pontosság:+/-75ppm 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.