Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Clean U Vizeletteszt Benzodiazepinek 300ng/ml
Clean U Vizeletteszt Benzodiazepinek 300ng/ml

Clean U Vizeletteszt Benzodiazepinek 300ng/ml

Nincs Raktáron

1 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED1115

Termékleírás

Rendkívül érzékeny vizeletvizsgálat Benzodiazepinek (szorongásoldók, Xanax, Rivotril, stb.) kimutatására. Ez a teszt típus nagyon alacsony kimutatási határral rendelkezik, így már 300 ng/ml-től kimutatja a vizeletben jelen lévő Benzodiazepineket.

A csomag egy darab lezárt csomagolású tesztet és egy használati útmutatót tartalmaz.

Használata egyszerű, nem igényel semmiféle előképzettséget és gyakorlottságot. A teszt elvégzése néhány egyszerű lépésből áll csupán, melyet a mellékelt tájékoztatóban talál meg.

Figyelem!

A pozitív eredmény a vizeletben található Benzodiazepinek jelenlétét jelzi, ám nem jelenti azt, hogy a mintaadó személy bármilyen szer befolyása alatt áll. A negatív eredmény nem jelent minden esetben Benzodiazepin mentes vizeletet. Lehetséges, hogy a vizeletben ugyan található valamilyen Benzodiazepin, ám a teszten kimutatható határérték alatt.

A CleanU vizelettesztjeinket kifejezetten szülők, iskolák, illetve a hatóságok figyelmébe ajánljuk, mivel a tesztek segítségével gyors és megbízható elsődleges eredményt kaphatnak a vizeletben található, kábítószer fogyasztásra utaló anyagokról.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.