Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
EZ test kokain drogteszt

EZ test kokain drogteszt

Válassz kiszerelést
1 darab1 300 Ft
10 darab11 789 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

1 300 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED0846 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 20.
*Utánvétes megrendelés esetén
Gyártó honlapja

Termékleírás

Az EzTest Cocaine Cuts drogteszt kifejezetten a jellemzően kokainban fellelhető egyéb anyagokra (levamisole, ephedrine, phenacetine) specializált drogteszt. Az EZ-tesztek segítségével nagy pontossággal megállapítható, hogy a vizsgálni kívánt anyag tartalmaz-e illegális anyagokat.

A teszt szilikagélben abszorbeált kémiai reagenst használ, amely üvegampullában van tárolva. Ehhez mintát adva amennyiben reakció lép fel, színváltozás következik be. Ezt a színt kell összehasonlítani a csomagoláson található útmutatóban található színtáblázattal, ami mutatja, hogy milyen anyag található még a mintában. Az EZ-Test használata egyszerű, nem igényel semmiféle előképzettséget. A teszt elvégzéséhez tartozó lépések a használati utasításban találhatóak. A teszten található színskála alapján könnyedén beazonosítható a kimutatott anyag.

FONTOS
Annak ellenére, hogy az indikátor a megfelelő színre vált, nem biztos, hogy az anyag tiszta is, ugyanis egyéb (szennyező) anyagok is lehetnek a mintában a kimutatott hatóanyagon kívül. Az EZ-tesztek továbbá nem képesek kimutatni a hatóanyag mennyiségét, csupán a jelenlétét detektálják. Amennyiben a bontatlan ampulla megsérült, forduljon a kereskedőhöz, akitől vásárolta. Az EZ-Tesztek nem vizelettesztek, a drogok jelenlétét tehát nem a vizeletből, hanem az anyagból magából, illetve a belőle vett mintából tudják kimutatni.


Származási hely: EU (Hollandia)

 

1 darab1 300 Ft
10 darab11 789 Ft

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.