Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
EZ-Test Heroin Tisztaság Drogteszt 1db

EZ-Test Heroin Tisztaság Drogteszt 1db

Raktáron

2 990 Ft

Termék kód: HED1559

Termékleírás

Ez az 1 darabos drogteszt a heroin tisztaságának kimutatására szolgál.

A teszt használata 4 egyszerű lépésből áll: törje le az ampulla tetejét, helyezze bele a vizsgálni kívánt anyagot, tegye az ampullára a kupakot, majd rázza össze. Az ampullában található reagens elszíneződik, ha heroinnal találkozik. Hasonlítsa össze a teszt színét a csomagolásban található skálával. Az eredmény másodpercek alatt kiderül!

Ajánljuk az EZ-teszteket szülők, iskolák és hatóságok figyelmébe, mert segítségükkel gyorsan kimutatható az eredmény, ha gyanús anyaggal van dolguk.

A teszt segítségével gyorsan és viszonylag pontosan megállapítható, hogy a vizsgálni kívánt minta tartalmazza-e az adott illegális anyagot, és milyen mennyiségben.

Figyelem! Az EZ-Tesztek nem vizelettesztek, a drogok jelenlétét tehát nem a vizeletből, hanem a drogból, illetve a belőle vett mintából tudják kimutatni.

Származási hely: EU (Hollandia)

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.