Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Ez-Test MCPP drogteszt 2 db

Ez-Test MCPP drogteszt 2 db

Raktáron

1 990 Ft

Termék kód: HED0602

Termékleírás

Az EZ-Test MCPP drogteszt kifutó széria, csupán a készlet erejéig elérhető webshopunkban!

Helyette új, egy darabos kiszerelésben, kedvező áron kaphatóak a megújult EZ-tesztjeink. Az EZ-Test MCPP helyett tekintse meg az egy darabos EZ-Test MCPP tesztünket a linkre kattintva.
 

Az EZ-test most új külsővel és újratervezett vizsgálati móddal érkezett meg a vásárlóknak. Az EZ-testek méltán kivívták maguknak az elismerést, megbízhatóságukkal és mobilitásukkal. Elmúltak azok az  idők amikor a vizsgálat időigényes és praktikátlan. Az új EZ-test termékcsaládot már úgy fejlesztették ki, hogy az új hatóanyagokat is tudják vizsgálni. A teszteket a kémcsőben végzik, így a viszgált anyagot nem teszik ki semmilyen szennyeződésnek. A csomag 2 db tesztert tartalmaz.

Összefoglalva az új EZ-testek:

-több hatóanyag vizsgálatára terjed ki

-könnyebben hordozhatóak

-nem tartalmaz veszélyes anyagokat

-gyors és pontos eredmény

-egyszer használható tesztek

 

Az Ez-test MCPP a következő anyagokat vizsgálja:

-phenylpiperazine: TfMPP, MCPP

-más phenylpiperazine-ok

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.