Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Zydot Euro Blend Vizelettisztító
Zydot Euro Blend Vizelettisztító

Zydot Euro Blend Vizelettisztító

Ezt a terméket eddig 50 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

13 500 Ft

Termék kód: HED0357

Termékleírás

Zydot Euro Blend – Vizelettisztító

A Zydot 1987 óta forgalmaz egyedülálló termékeket.

THC kimutathatósága:
3-8 óra a vérben gyakoriságtól függően
néhány nap - 3 hónap a vizeletben gyakoriságtól függően

Vizelet

A szakértők többsége vizeletminták vizsgálatát javasolja, mivel a vizelet a mintaszolgáltató együttműködése és megfelelő helyi feltételek biztosítása esetén viszonylag egyszerűen, sérülés okozása nélkül beszerezhető. A vizeletben szinte az összes kábítószer metabolitja megjelenik, és hosszabb ideig detektálható benne, mint a vérben. A vizelet kábítószer-, illetve metabolit tartalma azonban nem ad információt a befolyásoltság mértékére, a bevett adagra és a bevétel időpontjára.

Figyelem!

Cégünk nem gyártója, csupán forgalmazója a Zydot Euro Blend vizelettisztító italnak, ezért annak hatásosságára, működésére garanciát nem vállalunk, csupán a termékhez való hozzáférést biuztosítjuk!

Nem emberi fogyasztásra! Gyermekektől távol tartandó!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.