Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
EZ test heroin CBD/THC drogteszt

EZ test heroin CBD/THC drogteszt

Válassz kiszerelést
1 darab5.58EUR

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

5.58EUR

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED2016 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Gyártó honlapja

Termékleírás

Az EzTest CBD/THC drogteszt kifejezetten a kannabisznövényként értékesített ipari kenderre specializált drogteszt. Az EZ-tesztek segítségével nagy pontossággal megállapítható, hogy a vizsgálni kívánt anyag tartalmaz-e illegális anyagokat.

A teszt rózsaszín/lila színt mutat, ha a minta többnyire CBD-t tartalmaz, és kéket, ha a THC a domináns a mintában. A teszt egy ampullát és egy csövet tartalmaz. Először nyissa ki az ampullát, és adja hozzá a folyadékot a tubusból. Ezután adjon hozzá egy kis mintát az ampullához, és a folyadék színe rózsaszínre/lilára vagy kékre változik. Az összehasonlításhoz használja a csomagban található tájékoztatót.

További információ
Az olyan anyagok, mint az MDMB-4en-PINACA, kétféleképpen is veszélyesek lehetnek a fogyasztókra. Először is, ami az adagolást illeti, a szintetikus kannabinoidokat valószínűleg az ipari kenderfajtákra permetezve vagy ilyen szintetikus anyagokat tartalmazó oldatba áztatva alkalmazzák. A második szempont, amelyet figyelembe kell venni, az ilyen anyagok affinitása a humán THC receptorhoz. A szintetikus kannabinoidok elsősorban kutatási anyagok, amelyeket a gyógyszeripar tudósai fejlesztettek ki a THC gyógyászati ​​tulajdonságainak elemzésére. A szintetikus kannabinoidok az agyban ugyanazokhoz a receptorokhoz kötődnek, mint a THC, bár ez a kötődés gyakran sokkal szelektívebb és erősebb, mint a természetben előforduló kannabinoidoké. Úgymond sokkal erősebben nyomnak meg bizonyos gombokat az agyban, ami potenciálisan veszélyes pszichológiai és fiziológiai mellékhatásokat okoz. Az ilyen „kezelt” kannabisz értékesítésének egyetlen oka a cinikus pénzügyi haszonszerzési cél. Az olcsó ipari kendernek nincs pszichoaktív hatása, túlnyomórészt CBD-t tartalmaz, és valójában nem vagy nagyon kevés THC-t tartalmaz.

 

1 darab5.58EUR

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.