Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Argentin tök ivóedény/gourd  (mate teához)
Argentin tök ivóedény/gourd  (mate teához)

Argentin tök ivóedény/gourd (mate teához)

Nincs Raktáron

16.48EUR

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HER0529 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

Az Argentin tök ivóedény/gourd  (mate teához) egy sütőtökből készült mate teázós bögre, mely egyszerű és ideális mindennapi használathoz. Felső része fémmel van körülvéve. A mate bögre használata közben a sütőtök elszíneződése következhet be, mely egy természetes folyamat, amely a tea felszívódásával megy végbe. A csészét az első használat előtt a hosszabb élettartam érdekében elő kell készíteni. Az ivóedény űrtartalma kb. 200 ml.

A tök ivóedény előkészítése
Az első használat előtt töltsd fel a bögrét mate-vel és forró vízzel, és hagyd legalább 24 órán keresztül pihenni - így a bögre megkötődik, és a természetes anyag (sütőtök) átitatja a mate ízét. Ezután mosd ki az edényt, és máris élvezheted a friss mate teádat. (Amennyiben üveg- vagy fémedényt használsz mate teázáshoz, nem kell követned ezt a folyamatot.)

Mi az a gourd?
A mate tök egy a lopótökkel rokon edény, mely Lagenariából készül, melyet - a magyarokhoz hasonlóan - a dél-amerikai indiánok folyadék tárolására és hangszerek készítésére is használtak. Mivel természetes eredetű termékről van szó, méretben és színben lehetnek kisebb-nagyobb eltérések. Használata során a mate tök elszíneződhet. Ez egy természetes folyamat, amely a yerba mate tea felszívódásából következik, a mate tök használati értékét nem befolyásolja. Ajánlatos a mate tököt minden használat után kitisztítani és a nyitott felével felfele szárítani. Gyakori tévedés, hogy a mate tököt a nyílásával lefele szárítják, így az tovább marad nedves és az élettartama is rövidülhet. A felső rész fémmel borított, így óvja a mate tököt a sérülésektől.

 

Kapcsolódó termékek

  • Pajarito Yerba Mate tea
  • Yerba Mate Tronco kerámia bögre
  • Rozsdamentes acél szívószál (bombilla) tisztító kefével 19 cm (m
  • Rusztikus kerámia bögre/calabaza (mate teához)
  • Kraus Yerba Mate tea Organica (füstmentes) 500 g
  • Guarana por 250 g
  • Amanda Yerba Mate tea (250 / 500 g)
  • CBSé Yerba Mate tea 500 g
  • Selecta Yerba Mate tea 500 g
  • Canarias Yerba Mate tea
  • AGUAMATE Bio Yerba Mate tea 500 g
  • Vélemények

    Nincs vélemény a termékről.

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.