Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
CBSé Yerba Mate tea 500 g

CBSé Yerba Mate tea 500 g

Válassz kiszerelést
Limon2 101 Ft
Silueta2 101 Ft
Frutos Tropicales2 590 Ft
Naranja2 590 Ft
Guarana2 590 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

2 101 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HER0556 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

CBSé Yerba Mate tea 500 g egy karakteres, intenzív ízvilágú ital. A mate egy természetes növényi stimuláns, mely 24 különböző vitamint és ásványi anyagot, illetve 15-féle aminosavat, és 11-féle polifenolt és számos más antioxidánst tartalmaz. Erősebb élénkítő hatás mellett kevésbé terheli meg a szervezetet, mint a kávé. Tárolása  hűvös és száraz helyen ajánlott.

Főbb jellemzők

  • származási ország: Argentína
  • fajták: Frutos Tropicales, Naranja, Guarana
  • nettó tömeg: 500 g

Elkészítés teaként
Legegyszerűbben úgy készíthetjük el, mint egy sima teát. A legfontosabb dolog, hogy a maté teához használt víz 85 °C-nál ne legyen melegebb. Nem szabad forrásban lévő vízzel fel a yerba matét, mert elveszíti pozitív tulajdonságait, és az ízminősége is romlik.

  Íz Összetevők
Frutos Tropicales Természetes mangó-, narancs- és maracuja ízzel. Ideális a hagyományos yerba mate élvezetéhez és a tereréhez (cold mate). yerba mate 99,83%, természetes aroma (mangó) (0,09%), természetes aroma (narancs) (0,04%), természetes aroma (passiógyümölcs) (0,04%)
Naranja A yerba mate és a narancs-aroma tökéletes találkozása. Ideális a hagyományos yerba mate élvezetéhez és a tereréhez (cold mate). yerba mate szárral (99,2%), természetes narancs aroma (0,8%), füst
Guarana Ősidők óta használják természetes gyógymódként - előnyei között van a gyomor-bélrendszeri szabályozó hatása, emellett vízhajtó, és májvédő is. Segít a stressz ellen, energiát ad a nap folyamán. yerba mate (63%), lippia turbinata (35,98%), citrom verbéna (0,5%), guarana kivonat (0,22%), aroma (guarana) (0,3%)


A gyártóról

A CBSé egy argentin márkája, amely 1978-ban kezdte meg tevékenységét. A yerba mate forgalomba hozását követően több yerba termékvonal árusítását is megkezdte: gyógynövényes (Serranas, Cuyanas, Litoral), sima ízesített (narancs, citrom, grapefruit és kávé), gourmet (trópusi, erdei gyümölcsös), stb. A CBSé jelenleg a legtöbb ízesített yerba mate.

 

Limon2 101 Ft
Silueta2 101 Ft
Frutos Tropicales2 590 Ft
Naranja2 590 Ft
Guarana2 590 Ft

 

Kapcsolódó termékek

  • Yerba Mate Tronco kerámia bögre
  • Rozsdamentes acél szívószál (bombilla) tisztító kefével 19 cm (m
  • Argentin tök ivóedény/gourd (mate teához)
  • Rusztikus kerámia bögre/calabaza (mate teához)
  • Vélemények

    Nincs vélemény a termékről.

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.