Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron Allmix
Plagron Allmix

Plagron Allmix

Ezt a terméket eddig 219 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

5 490 Ft

Termék kód: GRO1173

Termékleírás

Plagron All-mix a leggondosabban válogatott talajkeverék.

Tartalmazza a különböző típusú rostokat  perlitet, amelynek eredményeként könnyed, laza szerkezetű és maximális levegőzést biztosít a gyökérzetnek. Mindannyian tudjuk, milyen fontos az oxigén a gyökérzet fejlődésénél.

Ezt biztosítja a gilisztahumusz gazdag jelenléte amely egyedülálló a komposztba, így erőteljes a növények fejlődésére és mindezek mellet biztosítja a megfelelö vízvisszatartó képeséget.

Akárcsak a természetben úgy a kultúrnövényeink ís igénylik a legjobb tápanyagtartalmú talajt. A Plagron már évekota dolgozik a Dendrobena Veneta féreg alkalmazási területeivel. Ez a féreg kiválóan alkalmas virágföldekben, használatukkal könnyűek és szellősek. Ha ezeket a férgeket tenyésztik kontrollált és optimális talajadottságú környezetben, a belőlük nyerthetünk termékeny organikus talajt, mellyel jelentős növekedésre számithatunk.

A természetes humuszt a gilisztahumusz rendkívül magas szervesanyag tartalma biztosítja a növényeknek bőséges nyomelemekben, enzimekben és ásványi anyagokban. Így optimális arányban van jelen nitrogén, foszfor és kálium, annak érdekében, hogy a növények megkaphasák a számukra szükséges tápanyagot.

Összetétele: gilisztahumusz, élő gombák és baktériumok, amelyek elősegítik az optimális talajéletett.

A növények otthon érezhetik magukat benne.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.