Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron Cocos Premium
Plagron Cocos Premium

Plagron Cocos Premium

Ezt a terméket eddig 133 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

3 990 Ft

Termék kód: GRO1405

Termékleírás

A Plagron Cocos premium 50 l-es kókuszföld egy olyan speciális termesztő közeg, mely 100%-ban organikus, a legszigorúbb minőségi előírásoknak is megfelel, nem tartalmaz műtrágyát.

A Plagron Cocos Premium a legmagasabb igényeknek is megfelelő, csúcsminőségű termőközeg, a profik választása.

A Plagron Cocos Premium közeg pufferolt, így állandóan stabil pH-val rendelkezik, és bármilyen folyékony tápoldat alkalmazható rajta. Különösen magas terméshozam érhető el, ha a Plagron Cocos Premium termőközeget Plagron Cocos tápoldatokkal használja. Minthogy a Plagron Coco Premium egy trágyázatlan föld, ajánlott már az első naptól tápszerezni a növényeket. Bármilyen Coco tápszerrel használható, de kiváló partnere a Plagron Alga tápszereknek is, hogy teljesen természetes palántákat kapjunk.

Ideális struktúrájának köszönhetően kiváló alap-szubsztrátum, mely különösen előnyös a gyors növekedésű növényeknek. Stabil PH-ja és laza struktúrája biztosítja a gyors és intenzív gyökérfejlődést.

  • Újrahasznosítható, majd talajjavítóként még utána is kiváló.
  • Pufferolt, így stabil pH-val rendelkezik.
  • Garantáltan alacsony EC érték.
     

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.