Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron Lightmix
Plagron Lightmix

Plagron Lightmix

Ezt a terméket eddig 414 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

2 500 Ft

Termék kód: GRO1400

Termékleírás

Európában a Plagron évtizedek óta vezető szerepet tölt be a különböző földkeverékek fejlesztésében. A kertészek és a növények igényei különbözőek, ezért a Plagoron több féle tulajdonságú földet fejlesztett ki.

Ideális laza szerkezetű földkeverék perlittel keverve. Bármely kultúrában használható általános. Ideális talajkeverék azon biotermesztők számára, akik folyékony szerves növényi táppal kívánják kontrollálni a termesztési folyamatot. Enyhe tápanyagtartalma biztosítja a gyökérzet gyors fejlődését és az erőteljes hajtásnövekedést.

A Light-Mix egy tápanyagokkal minimálisan ellátott szubsztrátum, mely gondosan válogatott tőzegfajtákat tartalmaz. Igen laza szerkezete van és a különféle hozzáadott rostoknak köszönhetően jó oxigénellátást biztosít a gyökérzet számára. A minimális hozzáadott tápanyagtartalom végett, a kertész döntheti el, milyen mértékben juttat ki trágyát a tenyészidőszak alatt.

Tulajdonságai:

  • Gondosan válogatott tőzegfajtákat tartalmaz
  • A tápanyag utánpótlásról teljes mértékben a kertész dönt
  • A Terra-koncepcióval történő együttes használat biztosítja a kiváló eredményt
  • Gyors átgyökerezés a laza szerkezet miatt

PH: 5,5-6,5
EC: 325-425 

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.