Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE Bioponic Mix
GHE Bioponic Mix

GHE Bioponic Mix

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO0105

Termékleírás

GHE Bioponic Mix 10g BM

Javítja a BioSevia hatékonyságát

Talajon történő termesztésnél csak a BioSeviát használja minden öntözéskor (2 ml/l). Ha szeretné javítani az anyagok lebontását és jobb eredményeket szeretne elérni, adhat hozzá egy kis BM-et.

Hogyan kezelje a mikroorganizmusokat?

A hidroponikában azonban a BioSeviát a BM-mel együtt kell használni, amely a tápoldatban a föld természetes lebomlási folyamatát reprodukálja.

2 lehetőség van :

    * Nedves szubsztrátumon, mint a kókuszrost, kőgyapot vagy perlit: Egyszerűen adja hozzá a BM-et közvetlenül a szubsztrátumhoz.
    * A csupasz gyökereken vagy a vízáteresztő szubsztrátumban, mint pl. az agyaggolyók vagy a lávakő: Használja a BioFiltre-t, ami mikroorganizmusainak a megfelelő életkörnyezetet biztosítja a fejlődéshez
      Használjon 10 g/100 l tápoldatot. 6-8 hetenként tegye bele.


A BioFiltre-ben vagy közvetlenül a szubsztrátumban található mikroorganizmusok boldogan gyarapszanak mindaddig, míg a környezet nedves és oxigénellátása biztosított. A megfelelő fejlődés biztosításához feltétlenül kerülni kell a hirtelen - különösen a hőmérséklet és a pH szint- változásokat. Minél több és boldogabb BMje van, annál jobban lesznek növényei táplálva.
Fontos megjegyzés: a pH érték jelentős zuhanása vészjelzés, ami nagy mennyiségű mikroorganizmus pusztulására utal. Ebben az esetben fontos, hogy megtalálja az okot, kezelje és új BM-mel pótolja őket.

A BM és a SubCulture különböző termékek. A SubCulture a károkozók eltávolítására, és az oldat szerves anyagának lebontására használatos a gyökér zónában. A BM csak a szerves anyag lebontására használható. Ha már SubCulture-t használ, nincs szüksége BM-re.
 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.