Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE Diamond Nectar
GHE Diamond Nectar

GHE Diamond Nectar

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO0137

Termékleírás

Egy természetes organikus biostimulátor

A természetes, talaj alapú környezetek alacsony tápanyagszintje ellenére a növény növekedése mégis bekövetkezik, mert a legkisebb mennyiségű huminsav a tápanyagokat közvetlenül a közeli növényzetbe irányítja. A tápanyagfelszívás felgyorsításával a gyökér határterületén, ahol az ásványok bejutnak a növénybe, kis szemcse méretű humin- és fulvósavak optimalizálják a gyorsan fejlődő növényzet tápanyagfelvételét. A Daimond Nectar ezeknek a savaknak -főként fulvósavnak, de azért egy jó adag huminsavnak- a keveréke, ami enyhén barnás színt kölcsönöz neki.
A Diamond Nectar egy, egyedülálló leonardite (humusz ásvány) források kombinációjából származó exkluzív fulvósav kivonat, ami könnyű hozzáférhetőséget és a bioaktív növényi vegyületek változatosságát biztosítja

Több millió évvel ezelőtt a történelem előtti növényeket és állatokat elfogyasztották az ökológikai életciklusban. Több ezer láb mélységben eltemetve, szénné átalakulva, ezeknek az üledékeknek egy részéből keletkezett a gyémánt. A többi réteg a felszínre került a jégkorszakok alatt, ebből lett az, ami "leonardite" néven ismert..

Új-Mexicoban néhány ősi föld alatt rendkívüli leonardite üledék alakult ki. Ez tartalmazza a többezer éven át komposztált természetes organikus anyag gazdagságát és szabadon elérhető a fejlődő növények számára. Az üledéket gondosan kibányásszák és a "humátokat", a természetes vegyületeket kivonják.

Az oldódó humátok (a humin és fulvósav család) számtalan természetes, a növény fejlődését elősegítő vegyületet tartalmaz, ezen túl tápanyag-javító összetevőket is.

A fulvósav fokozza a növény növekedését és növeli a hozamot :

    * Javítja a fejlődő növények táplálék és ásvány felvételét és hasznosítását.
    * A növény mindegyik részébe tápanyagot szállít: a gyökérnek, szárnak, leveleknek, virágoknak és gyümölcsnek.
    * A természetes organikus anyag előnyeit kínálja a termesztőknek folyékony formában.
    * A hidroponikus és a talaj nélküli termesztésnél segítségével a talajban található körülményekhez közelebb álló környezet teremthető.


Adagolás:

A Diamond Nectar nem műtrágya. Egy adalék, amit a komplett növénytáppal, mint pl. a Flora Series és a One Part együtt kell használni. A hagyományos táplálási programmal együtt korábbi betakarítást eredményez, egészségesebb, a betegséggel szemben ellenállóbb növényeket és jobb ízt, illatot, nélkülözhetetlen olajakat, ami még fontosabb, jóval nagyobb hozamot.

Minden termesztett növényhez, beleértve a dísznövényeket, konyha, fűszernövényeket, gyümölcsöket és zöldségeket, fákat stb., használhatja a Diamond Nectart. A hidroponikus és a talajon történő termesztéshez egyaránt megfelel. Öntse közvetlenül a tartályba, vagy levélpermetként használja.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.