Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE Floramicro
GHE Floramicro

GHE Floramicro

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO0115

Termékleírás

GHE FloraMicro -folyékony tápszer

Egy 3 részbol álló növénytáp és a Flora Series koncepcióját Dr. Cal Herrmann, a NASA korábbi vezeto vegyésze hozta létre a General Hydroponics számára, a kaliforniai University of Davis tudósaival együtt. Jelenleg Dr. Herrmann a GHE partnereként folytatja kutatásait.

A Flora dinamikus, állandóan fejlodo formula, amit folyamatosan frissítenek a legújabb tudományos felfedezéseknek megfeleloen. Lehetové teszi, hogy a folyadékok arányának és koncentrációjának változtatásával megfeleljen növényei igényeinek a különbözo szakaszokban.

A Flora Series 3 összetevőből áll :

AFloraGro eroteljes struktúra és levél fejlodést segít elo.

FloraBloom : A növekedés alatt növeli a gyökérképzodést és jobb egészséget biztosít. A virágzás és gyümölcshozás alatt lehetové teszi, hogy a növény genetikai potenciálját maximálisan megvalósítsa.
Különösen fontos a vízkulturás termesztoknek, hogy a FloraGro és a FloraBloom szilikátot tartalmaz (kovasav formájában), ami kiegészíti növényei étrendjét és megerosíti a struktúrájukat.

A FloraMicro az összes szükséges mikroelemet biztosítja a növénynek kelát formában. Szubmikroelemeket és organikus puffereket is magába foglal, amelyek segítik az oldat pH értékének stabilizálását. A FloraMicro másodlagos és fo tápanyagokkal egészíti ki a FloraGrot és FloraBloomot.

A három termék között szinergia van, ez teszi varázslatossá ezt a rendszert.

A Flora Series 0,5 literes és 1, 5, 10, 60 literes változatban létezik..

 

Garantált szerves anyag tartalom:

Nitrogén (N): 5%; Kálium (K2O): 1.3%; Kalcium (Ca): 7%; Magnézium (Mg): 0.1%; B: 0.01%; Cu: 0.01%; Fe: 0.12%; Mn: 0.05%; Mo: 0.004%; Zn: 0.015%

Alkalmazás:

Teljes növényi periódus alatt (vegetáció és virágzás),
Öntöző vízhez keverve. Növeli a növény vitalitását és ellenálló képességét.
Adagolás: 0.5-1ml / liter víz öntözésnél, 1-3 ml / liter víz permetezésnél.
Tárolása sötét, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva!
Használat előtt felrázandó! Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön!
Használat után alaposan mosson kezet!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.