Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Mineral Magic
Mineral Magic

Mineral Magic

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO0140

Termékleírás

Mineral Magic
 
Ritka, szilikátot tartalmazó organikus adalék

A Mineral Magic egy természetes szilikát por, ami különösen fontos a hidroponikában és a talaj nélküli termesztésnél, mivel egy ritka elemet biztosít, a szilikátot.

A szilikátot a magasabb növények esetében lényeges elemként tartják számon. A Mineral Magic egy ősrégi, biológiailag átalakult organikus anyagból álló tengerfenéki üledéket tartalmaz, ezen felül természetesen képződött kovasav agyagot.

    * A Mineral Magic tartalmazza az ásványok legszélesebb körét (63-at!), és természetesen oldódó formájú szilikont biztosít, amely bejut a növényi sejtekbe és egy kemény védőburkot biztosít a betegségekkel és a rovarok támadásával szemben.
    * A Mineral Magic természetes kolloidjai javítják a tápoldatok kationcserélő képességét. Ez elérhetőbbé teszi a tápanyagot.
    * Stabilizálja a tápoldat pH szintjét és vezetőképességét, ami csökkenti a stresszt, aminek a gyorsan növő növények ki vannak téve.
    * Megvéd a fémmérgezéssel szemben.


A Mineral Magic megfelel a a növénytáp oldatokhoz használatos természetes adalékra vonatkozó organikus irányelveknek. Nem műtrágya, de a műtrágyákkal együtt kell használni, hogy lehetővé tegye a növények fejlődését.

LIQUID EARTH
A Mineral Magic az ásványi és az organikus hidroponika alapvető kiegészítője. Szilikátot és több mint 65 ritka organikus sót tesz elérhetővé, ezzel lehetővé teszi, hogy bevezessük a földet a hidroponikába. A "folyékony föld" egyik alapvető összetevője, egy olyan koncepció, amely nagyon keresett a bioponikás termesztők körében.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.