Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Ashwagandha (Withania somnifera) por (125 g)

Ashwagandha (Withania somnifera) por (125 g)

Raktáron

1 990 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HER0007/1 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

Az Ashwagandha vagy indiai ginszeng (Withania somnifera) egy olyan növény, amely az adaptogének közé tartozik. Ezek olyan vegyületek, amelyek elég sok jótékony hatással büszkélkedhetnek a szervezetre. Konkrétan növelhetik annak ellenálló képességét, valamint fokozhatják a stresszhez való alkalmazkodási folyamatot. Ahogyan az izmaink erősödnek és növekednek, amikor edzünk, úgy az adaptogének is erősíthetik a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét, és segíthetnek jobban kezelni a stresszt. Nem csoda, hogy az Ashwagandha ezért népszerű azok körében, akik a munkahelyi, iskolai vagy magánéleti stressznek vannak kitéve nap mint nap. Kiszerelése: 125 g.

Előnyei

  • adaptogén
  • segíthet javítani a szervezet ellenálló képességét
  • segíthet a stressz jobb kezelésében


A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.