Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Ashwagandha (Withania somnifera) por (125 g)

Ashwagandha (Withania somnifera) por (125 g)

Raktáron

1 990 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HER0007/1 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. April 01.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

Az Ashwagandha vagy indiai ginszeng (Withania somnifera) egy olyan növény, amely az adaptogének közé tartozik. Ezek olyan vegyületek, amelyek elég sok jótékony hatással büszkélkedhetnek a szervezetre. Konkrétan növelhetik annak ellenálló képességét, valamint fokozhatják a stresszhez való alkalmazkodási folyamatot. Ahogyan az izmaink erősödnek és növekednek, amikor edzünk, úgy az adaptogének is erősíthetik a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét, és segíthetnek jobban kezelni a stresszt. Nem csoda, hogy az Ashwagandha ezért népszerű azok körében, akik a munkahelyi, iskolai vagy magánéleti stressznek vannak kitéve nap mint nap. Kiszerelése: 125 g.

Előnyei

  • adaptogén
  • segíthet javítani a szervezet ellenálló képességét
  • segíthet a stressz jobb kezelésében


A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.