Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Agar-agar
Agar-agar

Agar-agar

Válassz kiszerelést

1 500 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HER0001/1

Termékleírás

Az agar-agar vagy agaragar egy tengeri algából, a vörösmoszatból nyert poliszacharid-keverék, melyet sűrítő, és gélképző anyagként használnak.

Mikrobiológiai táptalajok leggyakoribb alapanyaga, ezért világszerte bakrtériumok és gombák táptalajaként használják.

Használata igen elterjedt az élelmiszeriparban is mint sűrítő és kocsonyásító anyag (E406 néven) tortazselé, krémek, aszpikok, kocsonyák és szószok készítéséhez. A vitaminokat, és egyéb ásványi anyagokat tartalmazó agaragar kitűnő steril táptalaj növények csíráztatásához.

80%-os rosttartalommal rendelkezik, így táplálékkiegészítőként is forgalmazzák. Az emésztést követően megdagad és telítettségérzetet kelt. Az esetleges puffadtásgérzeten kívül nincs ismert mellékhatása.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

Agar-agar Agar-agar
Ft1 500 Ft Nincs Raktáron
Az agar-agar egy tengeri alga alapú, nagyon régi, japán tápanyag, sárgásfehér, félig áttetsző zselés anyag. 80% rosttartalommal rendelkezik. HER0001/1