Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén

Budapest egyik legrégebbi és méltán legnépszerűbb Head- és Growshopja Újbuda szívében található, méghozzá a jól megközelíthető, mégis csendes Lágymányosi utcában helyezkedik el. Kínálatában a webshop teljes árukészlete fellelhető, éppúgy megtalálhatók az olcsó dohányzási kiegészítők, pénztárcabarát vízipipák, pipák, cigaretta szűrők és grinderek, mint a legmagasabb igényeket is kielégítő modern és óriás üveg bongok, és pipák. Az új dohányzási szokásokat széles vaporizer kínálatunkkal követjük. Inhalátoraink között az egész olcsótól a világhírű márkákig válogathat - versenyképes áron. Széles választékát kínáljuk ékszermérlegeknek, valamint egyedülálló rejtek tárolóknak is. 
Growshopunk a növényápolás és a kertészet hódolóinak kínál minőségi felszerelést és eszközöket, valamint szakmai segítséget. Azt valljuk, hogy az elhatalmasodó városiasodás következtében a beltéri növénytermesztésé lesz a jövő, mely által házilag, ellenőrzött körülmények között, jó minőségű zöldségeket és gyümölcsöket, illetve éghajlatunkon megélni nem képes egzotikus növényeket termeszthet otthonában bárki. Kezdő és profi kertészek számára is minőségi felszerelést biztosít a budai Gomoa Shop.
 

 


Nagyobb térképre váltás

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Pénteking: 11.00 - 19.00
Szombaton: 13.00 - 19.00
 

 

Gomoa Head, Herbál és Growshop Buda Gomoa Head, Herbál és Growshop Buda Gomoa Head, Herbál és Growshop Buda Gomoa Head, Herbál és Growshop Buda