Nyelvek:
Magyar English
Pénznemek:
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa Head és Growshop Buda

Budapest egyik legrégebbi és méltán legnépszerűbb Head- és Growshopja Újbuda szívében található, méghozzá a jól megközelíthető, mégis csendes Lágymányosi utcában helyezkedik el. Kínálatában a webshop teljes árukészlete fellelhető, éppúgy megtalálhatók az olcsó dohányzási kiegészítők, pénztárcabarát vízipipák, pipák, cigaretta szűrők és grinderek, mint a legmagasabb igényeket is kielégítő modern és óriás üveg bongok, és pipák. Az új dohányzási szokásokat széles vaporizer kínálatunkkal követjük. Inhalátoraink között az egész olcsótól a világhírű márkákig válogathat - versenyképes áron. Széles választékát kínáljuk ékszermérlegeknek, valamint egyedülálló rejtek tárolóknak is. 
Growshopunk a növényápolás és a kertészet hódolóinak kínál minőségi felszerelést és eszközöket, valamint szakmai segítséget. Azt valljuk, hogy az elhatalmasodó városiasodás következtében a beltéri növénytermesztésé lesz a jövő, mely által házilag, ellenőrzött körülmények között, jó minőségű zöldségeket és gyümölcsöket, illetve éghajlatunkon megélni nem képes egzotikus növényeket termeszthet otthonában bárki. Kezdő és profi kertészek számára is minőségi felszerelést biztosít a budai Gomoa Shop.
 

 


Nagyobb térképre váltás

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Pénteking: 11.00 - 19.00
Szombaton: 13.00 - 19.00
 

 

Gomoa Head, Herbál és Growshop Buda Gomoa Head, Herbál és Growshop Buda Gomoa Head, Herbál és Growshop Buda Gomoa Head, Herbál és Growshop Buda

 

Folytatás
Üzleteink
 • Gomoa Shop Budapest 1

  Gomoa Shop Budapest 1

  H-1111 Budapest, Lágymányosi u. 5.

  Budai boltunk HEADSHOP, GROWSHOP és HERBALSHOP termékeket is forgalmaz!

  Gomoa Shop Budapest 2

  Gomoa Shop Budapest 2

  H-1061 Budapest, Dalszínház u. 10.

  Pesti boltunk csak HEADSHOP termékeket forgalmaz, GROWSHOP termékekért kérjük a budai boltunkat keressétek!

 • Gomoa Shop Szeged

  Gomoa Shop Szeged

  H-6725 Szeged, Petőfi sugárút 50.

  Szegedi boltunk HEADSHOP, GROWSHOP és HERBALSHOP termékeket is forgalmaz!

  Gomoa Shop Pécs

  Gomoa Shop Pécs

  H-7621 Pécs, Király utca 66.
  Új bolthelységünk a Király utca 66.-os szám alatt található a Lánc utca felől megközelítve az Átrium üzletházzal szemben a Király üzletház földszíntjén.

  Pécsi boltunk HEADSHOP, GROWSHOP és HERBALSHOP termékeket is forgalmaz!