Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Secret Jardin DRYIT SINGLE szárító háló 45 cm átmérővel

Secret Jardin DRYIT SINGLE szárító háló 45 cm átmérővel

Ezt a terméket eddig 17 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

1 790 Ft

Termék kód: GRO2845

Termékleírás

Secret Jardin egyszintes, bővíthető szárítóháló.

 

Ezt a szárító kiegészítőt a legkisebb helyekre tervezték. Kis átmérője miatt a legapróbb sátrakba is befér. Egy szintes, így alacsony magasságokban is alkalmazható, ugyanakkor bővíthető, így igény szerinti méretűre igazítható.

 

Ideális választás azok számára, akiknek fontos, hogy minden hely maximálisan ki legyen használva, és azok számára is, akik csak kis helyekkel rendelkeznek a növények szárítására. Változtatható méretének köszönhetően minden helyhez alkalmazható.

 

Fekete színű, strapabíró, ám kiváló légáteresztő anyagból készült, így egy jól szellőző helyiségben garantált a tökéletes, penészedés mentes száradás.

 

Tulajdonságok:

  • szín: fekete
  • átmérő: 45 cm
  • szintek száma: 1
  • több elem egymáshoz csatolásával bővíthető

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.