Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron kókusztégla (6 db / csomag)
Plagron kókusztégla (6 db / csomag)

Plagron kókusztégla (6 db / csomag)

Raktáron

20.77EUR

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO3209 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén
Gyártó honlapja

Termékleírás

A Plagron kókusztégla (6 db / csomag) ideális szubsztrátum azoknak, akik inkább tiszta és természetes terméket használnak. A kókusztégla kalciummal van kezelve, majd tiszta vízzel öblítve, így nagyon stabil, műtrágyát nem tartalmazó aljzat jön létre. Különösen alkalmas gyorsan növekvő növények számára. Magas vízvisszatartó képességgel rendelkezik, így kevesebb vízzel is elég öntözni. A Plagron kókusztégla megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak, elnyerte az RHP fogyasztói tanúsítványt. Talajjavítóként újra felhasználható.

Használat
1 darab kókusztéglát kell beáztatni egy 4 liternyi vödör vízbe, és rendszeresen összenyomni a téglát. 20-30 perc elteltével körülbelül 7 liter, felhasználásra kész kókusz-szubsztrátum keletkezik. Minden öntözéskor adjon hozzá tápanyagokat, és állítsa a pH értéket 5,5-re.
 

  • Mennyi vizet kell hozzáadni a kókusztéglához?

Cocos Brixenként 4 liter víz hozzáadása javasolt. Ezzel 7 liter kókuszdió szubsztrát keletkezik.

  • Milyen gyakran használhatom a kókusztéglát?

A csapvíz minőségétől függően a Cocos Brixben lévő pH-puffer gyorsabban vagy lassabban fog elhasználódni. A Cocos Brix legalább hat hónapig gond nélkül használható termesztésre.

  • Honnan tudhatom, hogy újra felhasználhatom-e a Cocos Brix-emet?

Rossz betakarítás után figyelembe kell venni, hogy az adagolt tápanyag egy részét nem szívták fel a növények. Ez azt jelenti, hogy az aljzat nem használható fel újra. A legjobb a Cocos Brix cseréje hat hónap után.
 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.